pondělí 14. září 2015

Berounské hrnčířské trhy

i přišel podzim.. a s ním posvícení, pouť a Berounské hrnčířské trhy!

my tuto sobotu vyrazili vůbec poprvé. a že bylo na co se dívat. potkali jsme dokonce i Soňu Malinovou :) krom toho jsem v Berouně potkala i vlastní rodiče, kteří na trhy přijeli až z Českého ráje. tak jsou hrnčíři v Berouně vyhlášení!


vyhlášený je taky podnik Black Dogs, kam jsme zašli na výborný hovězí burgr a hranolky. mňam! až budete mít cestu kolem Berouna, tak jednoznačně stojí za návštěvu.

a když jsme u těch návštěv, zkuste se dojít rozhlédnout z městské rozhledny. cestou možná potkáte i ty tři medvídky z večerníčku.

a co jsem si z trhů přivezla? hrníček, co vidíte na fotce nahoře, a ještě jeden stejný do páru. měla jsem vyhlídnuté úplně jiné (puntíkaté!!), ale tyhle mi tak padly do oka, že prostě musely být naše. (a pije se z nich náramně.) no a ptáčka, toho jsem tam nemohla nechat. už se těším, až mu doma vyberu pěkné místečko v mém "novém" pokoji.

máte rádi karamiku? a trhy? vyrazíte příště taky do Berouna? nebo jste tam už byli? a pijete spíš čaj nebo radši kafe? povídejte :)

3 komentáře:

  1. Krásné :-) Já jsem spíš čajová ( hlavně ty ovocné), kávu nepiji vůbec. Jednou jsem si koupila pravý černý čaj z Ugandy a ten byl naprosto výborný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já z čajů piju skoro výhradně jen černý, ale snažím se to omezovat a černý si nechat k snídani a odpoledne si dát něco ovocného.. kávu já nejradši rozpustnou, ale pššt! :D
      ty jo a ten černý z Ugandy, ten musel být.. mňam!

      Vymazat

děkuju za napsání :)