úterý 31. března 2015

čekání na léto

dneska bylo vskutku aprílové počasí - déšť, slunce, sněhová vánice, ... co u vás? nebýt toho sněhu, typicky typické dokonalé jaro. a já už myslím na léto.

nedávno nás totiž s holkama spolubydlícíma přivedla řeč na plavky. a mně došlo, že letos mě už nevyhnutelně čeká nákup nových plavek. a nákup plavek.. to je tak vysoce stresová situace, že je to ještě mnohem horší než nákup podprsenky. jo a to už je co říct!

abych proti tomu hroznému stresu udělala alespoň nějakou prevenci, omrkla jsem aktuální nabídku několika obchodů. jo, na konci března. říkám si, že když si nákup plavek odbudu už teď, vyhnu se v červnu tomu tlaku.

a řeknu vám, není to s plavkami na počátku jara vůbec marné!
že bych šla letos do jednodílných plavek? takový malý návrat do dětství - jednodílné plavky jsem na sobě neměla snad od první třídy. a ty prostřední z F&F mě vážně berou!



dvoudílné, něčím zajímavé, ale pořád funkční, jen lehce vycpané, se zavazováním na krk, ne ve vzoru jak pro báby, pěkné a ... dřív hodně velký problém sehnat, zdá se že letos bude po letech výběr o něco jednodušší. prosím, prosím, ať mi některé sedí!

a nakonec ještě několik alternativních vršků k černým kalhotkám, které mám nejraději. a ty vysoké kalhotky z fotky nahoře mi přijdou fakt boží!

koukám, že nakonec jsem vybrala hlavně z F&F a něco málo z H&M. ale celkem pěkné plavky jsem myslím viděla taky v Lindexu. a co se týče barev a vzorů, taky jsem se moc neodvázala. no ale prostě.. PROUŽKY! a námořnický vzory! a černá! a kombinace s lososovou! ach ach..

vybraly byste si? a je pro vás nákup plavek taky takový stres? odkud jsou vaše plavky? máte doma čtvery plavky nebo nakupujete jedny jednou za 3 až 4 roky jako já? kdy naposledy jste na sobě měly plavky jednodílné? a vůbec - plavky jednodílné hot or not?

tolik otázek a tak málo odpovědí.. podělte se se mnou o ty vaše :)

4 komentáře:

  1. aj ja som nad novými plavkami uvažovala, ale načo, lebo som sa už dva roky nebola nikde kúpať

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nové plavky by přeci byly parádní důvod vyrazit k vodě! :)

      Vymazat
  2. Juu...už pár let si přeju retro plavky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak snad jsem trochu inspirovala k nákupu :)
      můj favorit jsou jednoznačně ty prostřední jednodílné!

      Vymazat

děkuju za napsání :)