sobota 8. listopadu 2014

jak to bylo s notýsky

nebudeme si lhát. nápad začít vyrábět notýsky přišel z čiré nouze.


to bylo tak. měla jsem po dlooouhé době sraz s holkama s gymplu a tam jsem nemohla jít s prázdnou. nejen proto, že byl zrovna čas vánoc, ale proto, že jsem holky více či méně blbýma trapnýma praktickýma vtipnýma nápaditýma vlastnoručně dělanýma dárkama na gymplu zahrnovala. jenomže!


sraz se konal od pěti hodin a mě přesně ve dvě hodiny napadlo, že pro ně nemám vůbec nic! v hlavě mi okamžitě vyskočil obrázek (asi) z pinterestu - notýsek z krabice od cereálií. no jasně! aby to ale nebylo jen tak, polepila jsem notýsky fotkami z časopisů a přidala gumu (od tepláků) a tužtičku (z ikey). na sraz jsem přijela v pul šesté s šesti notýsky, na kterých ještě ani neuschlo lepidlo.


od té doby jsem notýsky dotáhla ke své spokojenosti. přidala jsem další možnosti zapínání, krom gumy taky mašle nebo knoflíky. už jsem jich vyrobila pěkné množství, rozdávám je kamarádům nebo prodávám za čepované pivo, vezla jsem je jako dáreček novým spolubydlícím, jako poděkování jsem je věnovala vedoucím na školní praxi a samo prodávám taky na fleru.

3 komentáře:

  1. Opravdu krásné notýsky. Když jsem si dělávala sešity do školy, tak jsem je vždycky polepila různými obrázky z časopisů, které jsem v průběhu roku shromažďovala :) potom jsem do nich celý rok psala a pokaždé se jimi těšila.
    Jinak moc pěkný blog :) zvu Vás ke mě :) snad se bude líbit :)

    http://suzieway.blogspot.cz/

    http://www.fler.cz/suzie-way

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju moc za chvalu :)
      napad se skolnimi sesity je super, me hrozne bavi takovehle drobnosti.. jak si z obycejnych veci jednoduse udelat originalni a proste "svoje". ja jsem byla nedavno v papirnictvi pro nejaky sesit a vsechny byly bud hnusne nebo drahe, takze tohle je proste idealni zpusob :D

      Vymazat
  2. Ty notýsky jsou nádherný! Je to jednoduchý, praktický a vypadá to skvěle :))) fandím a jdu na další články!

    OdpovědětVymazat

děkuju za napsání :)