úterý 19. května 2015

never better than now

možná už znáte brněnský podnik s názvem Bar, který neexistuje. otevřeli si ho dva mladí, podnikaví a nápadití muži a brzy se stal pojmem nejen v Brně. nezůstalo však jen u toho..

Bar, který neexistuje se stal tak populárním, že když jeho zakladatelé rozjeli crowdfundingovou kampaň, aby si mohli v Brně otevřít druhý nekonvenční podnik, potřebné peníze měli na účtě během chvilky. a tak se zrodil nový bar.. Super Panda Circus.

pojďte tam nakouknout se mnou!


kolem Pandy je pěkné tajemno. proto ani já nebudu zacházet do detailů, abych případné nové návštěvníky nepřipravila o ten jedinečný zážitek z nevědomosti..


co vám ale říct můžu je, že si budete připadat jako VIP. no fakt! obsluha je tady totiž na jedničku s hvězdičkou. jedním slovem - exkluzivita. ale bez takového toho snobství. prostě když si chcete připadat trochu posh, ale vlastně hrozně přirozeně. chápete, co tím myslím? eh.. spíš asi ne :D 



v Pandě připravují drinky, které si nikde jinde zaručeně nedáte. ke každému pití se navíc váže určitý příběh, který nápojovým lístkem teprve začíná..  Super Panda Circus jednoznačně stojí za návštěvu!

znáte Pandu? byli jste tam nebo se třeba chystáte? znáte podnik podobného typu? nebo máte doporučení na další zajímavá místa (nejen) v Brně? sem s nimi! :)

3 komentáře:

  1. Ach jo, vážně mě mrzí, že Brno je tak hrozně daleko a asi nebudu bohužel mít nikdy možnost se do "Pandy" nebo "Baru který neexistuje" nikdy podívat. Vypadá to úžasně! Má to nápad a voní to elegancí, ale jak jsi skvěle napsala, ne snobstvím. Máš krásné fotky! To jsi fotila sama nebo jsi je našla někde na internetu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. elegance, ne snobství, to se mi líbí! tak jsem to myslela, ale neuměla jsem se vyjádřit :D
      děkuju za pochvalu :) myslím, že jsem všechny fotky fotila já, ale je možné, že jedna je od spolubydlící.. všechno je to totiž foceno na její super foťák :)

      Vymazat
  2. ooo děkuji :) Aspoň někdo je spokojený s fotkami :D

    OdpovědětVymazat

děkuju za napsání :)