čtvrtek 26. března 2015

maškarády

jsem tu se slibovaným článkem o našich karnevalových maskách. na karneval chodíme pravidelně už několik let. vždy vymýšlíme skupinovou masku, takže občas to je opravdu výzva! letos jsme byli za google mapy. asi tak před čtrnácti dny. a já už teď přemýšlím, za co půjdeme příště..

 teď už ale návrat do minulosti..

rok 2010 - lentilky
náš první karneval, kde jsme byli za skupinovou masku (rok předtím jsem byla za drsného upíra, muhahaa). čtyři různobarevné lentilky a jedna krabička. když nás lidi viděli bez krabičky, mysleli si, že jsme nějaké divné berušky..

rok 2011 - jezeďáci
 tentokrát jen ve třech, zato s kýblem. holiny od bláta nutností! myslím, že by mi to jako dojičce opravdu slušelo.

rok 2012 - houbičky, houbař a slimák
tahle maska dala asi nejvíc práce. ale stálo to za to! tři houbičky, jeden slimák a houbař s košíkem. v té jednorázové pracovní kombinéze je šílené vedro, i když pod tím máte jen kalhotky a tílko..

rok 2013 - tři mušketýři
nejefektnější maska, i když překvapivě hodně jednoduchá na výrobu. v podstatě všechno jsem vyráběla já (košile a kalhoty jsem ale vážně nešila).

rok 2014 - mimoni
u mimoňů bylo maskování ve photoshopu zbytečné, zamaskovali jsme se sami :) moc lidí sice nepoznalo, za co to jako jdeme, ale nějaké slečny nám dokonce zazpívaly bananaaaa!

poznali byste nás i bez popisků? a navnadila jsem tímto článkem někoho na karneval nebo aspoň na halloween? a za nápady na další masky se taky zlobit nebudu ;)

(a dnešní dokumentaci berte prosím s rezervou.. hehe)

2 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. děkujeme :)
      výroba mě baví stejně jako pak to paření, tak to skvělé být prostě musí :)

      Vymazat

děkuju za napsání :)