středa 29. října 2014

ahoj!

ahoj. já jsem mačet. tvořím a vyrábím, maluju, kreslím a skicuju, šiju a vyšívám, předělávám a recykluju, linorytuju a tiskám, háčkuju a pletu, sázím a pěstuju, stříhám a lepím a fotím. a chci se o to podělit!



vyrábím třeba náušnice. jsou látkové, jsou ručně šité, jsou lehké, jsou měkké, jsou barevné, jsou přesně pro vás. můžete si vybrat ze tří typů - velké načechrané kytičky, menší růžičky a roztomilé mašličky. náušničky jsou ideálním dárkem pro všechny slečny i paní. jsou malou pozorností, ale velkým potěšením. pro eko-duše a milovníky recyklace bonus navíc - většina náušnic je vyráběná z odstřižků látek, aby ani kousek nepřišel vniveč!


recyklace dneska letí. tak kdo by vyhazoval krabice od rýže nebo obrázkové časáky? já tedy ne! pod rukama mi z nich vznikají malé notýsky i větší notesy, bloky a bločky, co se vejdou do každé kapsy, zápisníky na všechny důležité poznámky a skicáky pro každý nový nápad a myšlenku. notýsky jsou ručně dělané, ručně stříhané, ručně lepené, ručně šité. každý kus je originál, jenom jeden na celém širém světě. můžete si být jistí, že v žádném papírnictví podobný nenajdete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

děkuju za napsání :)